Over de NBA

De NBA staat voor Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dit is de bij wet ingestelde organisatie die zorgt dat accountants hun cruciale rol in de maatschappij goed kunnen vervullen, zodat bedrijven zich kunnen richten op hun kerntaken. Met de campagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ laten we mkb-ondernemers zien dat een accountant van toegevoegde waarde kan zijn voor hen. Want een accountant kan meedenken over bedrijfsvraagstukken die iedere ambitieuze ondernemer heeft. Meer weten over de NBA of de campagne? Neem dan contact met ons op.

Contact
NBA - Nederland rekent op zijn accountants Hier klikken!
Over de NBA

Mis je wel eens een goede sparringpartner of betrouwbare adviseur voor zakelijke vraagstukken?

Ja, die mis ik wel eens.
Nee, die heb ik al of ik heb hier geen behoefte aan.
Terug
NBA - Nederland rekent op zijn accountants

Heb je naast het opstellen van de jaarrekening, wel eens andere zakelijke vraagstukken? Bijvoorbeeld over personeel, coronasteun, bedrijfsoverdracht of zelfs over je privé-financiën als ondernemer.

Ja, die heb ik.
Nee, tot nu toe niet.
Terug
NBA - Nederland rekent op zijn accountants

Zou je jouw onderneming in de toekomst willen uitbreiden als hier de mogelijkheden toe zijn?

Ja, dat is wel mijn intentie.
Nee, ik heb geen ambitie om te groeien.
Terug
NBA - Nederland rekent op zijn accountants

Waardeer je het als iemand van buitenaf eens met een frisse en brede bedrijfseconomische blik meekijkt naar je onderneming?

Ja, dat zou ik fijn vinden.
Nee, dat is niet nodig.
Terug
NBA - Nederland rekent op zijn accountants

Heb je wel eens het gevoel dat je met te veel andere dingen bezig bent en niet met datgene waar je goed in bent (ondernemen)?

Ja, ik zou meer tijd willen besteden aan waar ik goed in ben.
Nee, ik vind die andere dingen ook leuk.
Sluit